Shkolla Fillore Besa fsh.Veshalle

"Numri i njerëzve dashamirës dhe të gatshëm për të ndihmuar të tjerët do të rritej ndjeshëm në botë kur njeriut të punësuar do t'i jepej mundësi të arsimohej dhe të zhvillohej drejtë"

Wednesday, August 23, 2006

Shiqoni foto nga fshati Veshallë

Tuesday, August 22, 2006Pamja e shkolles

Valle shqipeFotografi nga faza e pare e trajnimit ne sh.f.Rexhep Voka Shipkovicë